Tak no to robię kawarimi no jutsu jak się nie udało to odpieram to Katon Goukaykuu no jutsu i używam do tego parę małych kul czyli Katon Housenka no jutsu
Włączam sharingan widzę prawdziwego raiju i składam pieczęć tygrysa i atakuję go Katon Haikedo
-To na Raiju nie robi wielkiego wrażenia
Gdy ty składaleś znaki wszystkie nawet ten przawdziwy przygniotły cię łapami i kierują swoje ogony (Dużo ich xD) w pełni naelektryzowane do ciebie
Ps.Nie możesz użyć kawarimi no jutsu bo cie uwięzili ani też niczego innego bo zakryli ci ręce
A ja dalej atakuje ninja którzy się do nas zbliżą
-Kurcze pomóż mi użyj ryuuka albo mnie zabije !!!
Ostatnio edytowany przez Hinda (2010-05-20 14:05:30)
Nagle biegnie na niego 6 anbu nie wiedział jak się ochronić więc użył Katon Haikedo i jego kulą w ręce trafiał każdego pod rząd ale stracił już prawie cało chakre
-Dzięki
na początek połknął 1 aby wykonać wogule jakąś technikę użył Katon Gikyus no jutsu swoją kulę ognia miał pod pełną kontrolą i trafiał każdego kto wejdzie
Chciał wspomóc ogniem trochę kruka ale on był całkiem silny więc nadal bronił się od anbu zaatakował ich po prostu zwykłym atakiem do każdego swojego kunai dodał naturę chakry katon więc to było jakby Katon Housenka no jutsu po wygaśnięciu ognia...
-Heh jak chcesz braciszku
Pochłonął kolejne 4 pigułki i
-Katon Goukaykuu no jutsu
Wytworzył dużo kuli ognia które poleciały w niebo
Wskoczył na smoka i szybko uciekli